Бобринецька спеціальна школа Кіровоградської обласної ради

"ТАМ ДЕ ДОБРО ТА МИЛОСЕРДЯ,ТАМ БІДИ НЕ БУДЕ"

30 лист. 2018
Виховна година

РОЗШИРИТИ УЯВЛЕННЯ ДІТАЙ ПРО ДОБРО ,СПРИЯТИ УСВІДОМЛЕННЮ ТОГО , ЩО ДОБРО СЛІД РОЗПОЧИНАТИ З СЕБЕ. ВИХОВУВАТИ КРАЩІ  ЛЮДСЬКІ ЯКОСТІ ,ПОЧУТТЯ МИЛОСЕРДЯ  ТА  ЧУЙНОСТІ .ПІДГОТУВАЛА ТА ПРОВЕЛА ЗАХІД ВИХОВАТЕЛЬ ГОЛОВЙОВА В.В.